Over Ons

Combo Repair richt zich op de intermodale markt, met haar jarenlange ervaring en expertise zijn wij een gedegen partner op het gebied van container onderhoud.

Onze kracht


Door onze achtergrond in intermodaal transport kunnen wij ons goed verplaatsen in uw behoefte.

Flexibiliteit en kwaliteit zijn onze sterktes. Wij begrijpen dat elke container die stil staat, uw geen resultaat biedt. Daarom doen wij er alles aan om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Met ons ervaren personeel zijn wij in staat uw schades snel te repareren. Onze organisatie is ISO 9001:2008 gecertificeerd wat betekent dat wij onze organisatie zo efficient mogelijk proberen in te richten.

Geschiedenis


Vanuit ervaring met transport kwam het idee een reparatiehub op te starten in Zuid Limburg.

Met een achtergrond in transport, is Combo Repair opgericht. De vele intermodale stromen die richting het zuiden lopen waren vroeger afhankelijk van reparatiebedrijven in Antwerpen en Rotterdam. Er was dikwijls behoefte aan een container reparatieservice in het achterland. Om de afstand van deze plaatsen naar het zuiden te overbruggen is Combo Repair opgericht. Dankzij de vele contacten in de intermodale transport wereld, bleek Combo Repair al snel succesvol. Niet alleen Nederlandse transportbedrijven maar ook internationale rederijen en expeditie bedrijven maken vandaag de dag gebruik van de diensten van Combo Repair.

Inmiddels meer dan 25 jaar ervaring


Binnen de diverse Combo bedrijven zijn momenteel bijna 50 mensen werkzaam, Door de synergie tussen de onderliggende bedrijven kunnen wij u als klant optimaal bedienen.

Wij zijn ‘de’ specialist op het gebied van Intermodaal equipment. Zo kunt u terecht bij ons voor:

Container Repair en alle daarbij behorende werkzaamheden, Truck- en Trailerservice (APK), Inspectie, onderhoud en reparatie van goederenwagons, In- en Verkoop van Trucks en Trailers en tevens beschikken wij over onze eigen chauffeurs / equipment om zo optimale flexibiliteit te waarborgen (Interlogistics).

In Juni 2015 zullen wij hier Combo Cleaning Bv toevoegen. Een reinigingsstation voor Bulk / Trailers in de voedselindustrie, Tevens bestaat de mogelijkheid CO2 af te vullen.

Diensten en services